Arrangementen

Privé of zakelijke bijeenkomst

Genietend van een heerlijk visgerecht of een mooi glas wijn zorgt het scheepvaartverkeer op het Noordzeekanaal voor een uniek, telkens wisselend decor tijdens jouw privé of zakelijke bijeenkomst. Ooit jouw glas moeten vastpakken omdat er een krachtige sleepboot op vijf meter afstand passeerde? Bij de Kop van de Haven kan je dat zomaar overkomen!

Maar de Kop van de Haven biedt meer dan lekker eten en een uniek uitzicht. Of het nu gaat om een bezoek aan het Forteiland of een rondvaart met de Koningin Emma, bij ons ben je aan het juiste adres voor groepsarrangementen met een nautisch tintje. Uiteraard is ons restaurant de uitvalsbasis. Hierdoor ben je verzekerd van een stabiel gastronomisch niveau. De Kop van de Haven is zoveel meer dan vis!

Wij zijn dagelijks van tien tot tien open. Parkeren op de Kop van de Haven is gratis en ons restaurant heeft faciliteiten voor minder validen. De WiFi is gratis.

Presentatie geven

Er zijn bovendien mogelijkheden voor het geven van een presentatie in een gereserveerd gedeelte in het restaurant.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest of bijeenkomst?

Wil je meer informatie of wil je een persoonlijk gesprek aanvragen? Dan kun je ons bereiken op (0255) 534 818 of sales@kopvandehaven.nl. Wij maken uiteraard ook graag een passend voorstel aan de hand van jouw specifieke wensen. Of wil je direct een groeps- of zakelijk arrangement aanvragen? Vul dan hieronder je voorkeuren en je gegevens in. Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben nemen wij deze in behandeling en nemen vervolgens zsm contact met je op.

Bij ons is geen moment hetzelfde!

Groepsarrangementen

Zakelijke arrangementen

R

E

S

E

R

V

E

R

E

N

Snel reserveren?