DFDS Seaways. Snel naar Engeland en Schotland

Wil je pijlsnel naar Schotland? Neem dan de ferry van DFDS Seaways. De snelste manier om naar Schotland af te reizen. Je doet eerst Engeland aan, want de ferry komt aan in Newcastle. Verblijf een weekend (of langer) in Newcastle bijvoorbeeld en reis dan door naar Schotland of het Lake District.

Onbezorgde reis

Vaar je met DFDS, dan reis je snel, ontspannen en onbezorgd. Geen wachttijden of files en je fiets auto of camper neem je gewoon mee aan boord. Onderweg geniet je van wat het schip je te bieden heeft. Denk aan restaurants, bars, een bioscoop. Je kinderen mee? Ook zij vermaken zich opperbest in de speelplaats. Jouw vakantie begint aan boord!

Minicruise naar Newcastle

Wil je lekker even een weekendje weg? Of een unieke stedentrip beleven? Een minicruise naar Newcastle is een goed plan. De stad bruist van gezelligheid. En het is echt even wat anders. Je verblijft op een luxe cruiseferry en bent een dagje in het Engelse Newcastle.

Magische reis naar Alnwick Castle

Voor kinderen is dit een geweldige ervaring. Aan boord van het schip is van alles te beleven. Maar voor de Harry Potter fans is Alnwick Castle de place to be. Die plaats is bekend van de Harry Potter films. In dit magische kasteel vermaakt het hele gezin zich op en top!

Hapje en drankje

Ons restaurant de Kop van de Haven ligt naast de Felison Terminal. Regelmatig krijgen wij passagiers van de DFDS Seaways te gast voor een hapje en drankje. Je komt met het zicht op de haven en de zee alvast in de stemming! Zeker als je een Newcastle Ale bestelt. Aan boord gaan van de ferry kan tot 17.00 uur. In ongeveer 15 uur tijd ben je in Engeland. Vaar je zelf niet mee? Droom dan weg als je rond 17.15 uur het schip ziet vertrekken. Heerlijk met een glaasje wijn of een lekker biertje in je hand.

Wil je garantie op een plaats?

Meer informatie over een (mini)vakantie met DFDS Seaways

Ga naar de website van DFDS Seaways.

Openingstijden

Elke dag open van tien tot tien.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Kop van de Haven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

R

E

S

E

R

V

E

R

E

N

Snel reserveren?