Donkere dagen voor Kerst

Zondag 29 oktober moeten we eraan geloven. De donkere dagen voor Kerst zijn aangebroken. De klok gaat zo aan het einde van de herfstvakantie een uur terug. ‘Elk nadeel heb z’n voordeel’, zou Johan Cruijff gezegd hebben. Je kunt tenslotte een uur extra slapen! Heerlijk. Wat ook een voordeel is, is dat we het binnen weer extra gezellig maken. Bovendien zijn er veel leuke dingen te beleven. In deze blog hopen wij jou te inspireren.

WEEK VAN DE INDUSTRIECULTUUR IN DE HERFSTVAKANTIE

Tussen 16 en 30 oktober hebben de scholen in Nederland herfstvakantie. Voor de ouders en opa’s en oma’s betekent dit, dat zij deze dagen iets leuks kunnen doen met de (klein)kinderen. In IJmuiden is veel te beleven. Wat te denken van de Week van de Industriecultuur van 20 tot en met 29 oktober? Een aantal iconen van de IJmuidense industriecultuur wordt verlicht. De watertoren aan de Dokweg, het Zee- en Havenmuseum en het vuurtorenkoepeltje langs het Noordzeekanaal.

KINDERACTIVITEITEN & GRATIS DRANKJE BIJ KINDERMENU

Tussen 10 en 17 uur zijn er in deze week veel kinderactiviteiten. Hier lees je er meer over.
Veel activiteiten zijn gratis. Wat ook gratis is, is een drankje bij een kindermenu bij Kop van de Haven! Geldig tijdens de herfstvakantie.

KINDERMENU

ADMIRAAL; kibbeling, frites, mayonaise en appelmoes, 8,-

KAPITEIN; scholfilet, frites, mayonaise en appelmoes, 8,-

DERDE WAAK; kalfskroket, frites, mayonaise en appelmoes, 8,-

HOOGBOOTSMAN; frikandel, frites, mayonaise en appelmoes, 8,-

Bij Kop van de Haven aan het Sluisplein in IJmuiden wordt op deze dagen extra kibbeling gebakken! Of natuurlijk iets anders van de menukaart. Geniet ervan in het restaurant met uitzicht op de sluizen, de zee en de haven. In het kombuis (de viswinkel) kan ook. Liever thuis opeten? Ook dat is mogelijk.

Kindermenu Kop van de Haven IJmuiden

RABO FASHION FOOD EVENT OP 31 OKTOBER

Net als vorig jaar participeert Kop van de Haven in het Rabo Fashion Food Event. Op dit event geniet jij van een spectaculaire modeshow en hapjes van Kop van de Haven. Houd onze Facebookpagina in de gaten en meld je aan!

NOG 1 PUBLIEKSZONDAG FORTEILAND, 5 NOVEMBER

Nog maar 1 zondag over dit jaar om in twee uur tijd een rondleiding te krijgen op Forteiland. Vanaf de Kop van de Haven vertrek je met de ‘Koningin Emma’ naar Forteiland. Waar een deskundige gids je opvangt om je rond te leiden. De publiekszondag is op 5 november. Hier vind je meer informatie.

Kerstmenu Kop van de Haven 2017

CADEAUTIPS VOOR KERST

Je wilt iets origineels geven met Kerst? Denk dan eens aan een dinerbon van restaurant Kop van de Haven. Ook vind je bij Kop van de Haven achter de bar een mooi uitgestalde collectie speciale Kop van de Haven borden en glazen. Laat je verrassen.

ZAKELIJK HET JAAR AFSLUITEN

Zo tegen het einde van het jaar sluiten veel bedrijven het jaar af door terug te blikken en vooruit te kijken. Daar hoort een goede presentatie bij. Hoe fijn is het dan om het nuttige met het aangename te verenigen? Dat kan bij Kop van de Haven. Natuurlijk ben je hier niet alleen voor een presentatie aan het juiste adres. Ook voor een feest of een andere zakelijke bijeenkomst.

Wij wensen je veel gezelligheid toe!

Vind je dit een leuke blogpost? Delen mag, graag zelfs!

Openingstijden

Elke dag open van tien tot tien.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Kop van de Haven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

R

E

S

E

R

V

E

R

E

N

Snel reserveren?