Unieke combinatie van haven, zee en sluizen

Vanuit ons restaurant de Kop van de Haven beleef je de unieke combinatie van natuur, havenactiviteiten, scheepvaartverkeer en rondvaarten. Je kijkt uit op de zee, de stoere haven en sluizen en het historische kustfort Forteiland.

Voor elk moment van je dag met het decor van je keuze

Zit je middenin het restaurant aan de ronde tafel, die langzaam draait, dan heb je elk moment een ander decor. Je kijkt vanaf deze positie wisselend uit op de haven, de zee en de sluizen. Maar waar je ook zit in ons restaurant; de tafels en stoelen en de gerechten passen perfect bij het uitzicht. Maar ook bij jouw moment van de dag en bij jouw stemming. Wij denken niet in hokjes. Wij beseffen dat jij uniek bent en dat jouw behoeften elk moment van de dag kunnen veranderen. Wie herkent het niet? Soms wil je snel, maar het liefst wel gezond, eten, omdat je onderweg bent voor je werk. Op een ander moment wil je romantisch tafelen bij kaarslicht met uitzicht op zee. In de Kop van de Haven kan het allemaal!

Je proeft en beleeft de maritieme sfeer in de Kop van de Haven. Of je nu samen culinair wilt genieten, binnenkomt voor fish & chips of met een grote groep neer wilt ploffen als je naar Newcastle gaat of de schepen wilt zien vertrekken. Zijn de kinderen mee? Ook aan hen is gedacht. Zij krijgen een leuk aandenken. En steken wat op over het leven op zee en de vissen.

Openingstijden

Elke dag open van tien tot tien.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Kop van de Haven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

R

E

S

E

R

V

E

R

E

N

Snel reserveren?